Choď na obsah Choď na menu

EBoH


EBoH – Energy balancing of horses

„Nie ty hľadáš koňa. Kôň hľadá teba.“ (Klaus Ferdinand Hempfling)

__________________________________________________________________________


Kone sú jednoduché bytosti, čo ale neznamená, že im stačí len fyzická starostlivosť a ošetrovanie ich tela. Potrebujú aj záujem o ich dušu, sociálne kontakty a pocit spolupatričnosti a dôvery. EBoH je technika diagnostiky a riešenia problémov koní (a vzťahu s „ich“ človekom). Pred začiatkom EBoH je preto dôležité si uvedomiť, že správanie koňa častokrát vychádza z jeho emočného či duševného prežívania.

Priebeh EBoH

Po tom, čo si podrobne prečítate tento text, mi pošlite celé meno a prezývku koňa, ktorému chcete pomôcť na e-mail michaela.ludmova72@gmail.com a ja sa vám následne ozvem. Poplatok za jednu diagnostiku EBoH je 20€, momentálne ho robím len na diaľku, cez e-mail alebo WhatsApp. Netreba zabúdať, že EBoH nie je len o koňovi, ale je to hlavne o vás – je potrebné pracovať aj na sebe. Kôň bude totižto zrkadliť vaše nespracované emočné bloky, ktoré neviete  ako zmeniť. Je dôležité, aby ste aj vy spoznali svoje emočné bloky a začali na nich pracovať vedome.

Výsledkom spoločnej komunikácie bude zoznam negatívnych emócií, ktoré váš kôň prežíva, s akými traumami sa trápi, návrh ďalšieho postupu a možnosť riešenia konkrétnych problémov. Cieľom EBoH je spájanie človeka a koňa na emocionálnej úrovni. Všetky emócie sú v poriadku. Aj tie pozitívne, aj tie, ktoré ľudia pomenovali ako negatívne. Koňa nezaujíma len on sám a jeho pocity, ale aj jeho rodina - stádo. Do tohto stáda patríte aj vy.

Som senzitívnou koniarkou, takých nás je na Slovensku viac a každý máme svoju techniku. Mojím zámerom je spájať kone so svojím človekom, čo ma priviedlo k technike EBoH, ktorej som autorkou. Tento prístup vychádza z môjho vzdelania, dlhoročných skúseností a darov, ktoré mi boli dané do vienka. Nejde o tréningy koňa, ale o energetický odblok a pomoc.

Pokiaľ sa v týchto slovách nájdete, neváhajte sa mi ozvať.




 

 

Kontakt

Názov: HIPERKA

Občianske združenie
IČO: 37904469

BANKOVÝ ÚČET FIO BANKA:
SK98 8330 0000 0020 0276 6738
Označenie banky BIC: FIOZSA

KONTAKTNÁ OSOBA: Bc. Michaela Ľudmová

0940/ 633 779

hiperka@hiperka.sk

© 2024 eStránky.sk | Tvorba www stránok