Choď na obsah Choď na menu

ZSS Rosa

Máme radi koníky a preto sme využili túto ponuku. Radi by sme sa zúčastňovali hipoterapie pod vedením Bc. Michaely Ľudmovej pravidelnejšie.

Dňa 08.11.2023 (streda) sme mali možnosť navštíviť OZ HIPERKA s našimi prijímateľmi zo ZSS ROSA. Venovala sa nám pani Bc. Michaela Ľudmová, ktorá nám s láskou predstavila ustajnené kone a vysvetlila ako funguje OZ HIPERKA. 

Najprv nám ukázala ako sa koník vedie, potom nám ukázala ako sa koník hrebelcuje. Čistenie koníka sme si mohli aj  vlastnoručne vyskúšať. Tiež sme si vyskúšali čistenie kopýt, čo je pomerne náročné a je dôležitá spolupráca koníka. Po očistení koníka nám vysvetlila ako sa osedláva a ako sa mu zakladá ohlávka so zubadlom.
No a teraz prišla tá najočakávanejšia časť našej návštevy - samotné jazdenie. Každý si s pomocou nasadol na koníka a Bc. Michaela Ľudmová viedla koníka po jazdiarni spolu s jazdcom. Jazdenie sa nám veľmi páčilo. Veď výhľad z chrbta koníka je nádherný. Pani Miška sa každému venovala individuálne a profesionálne vzhľadom na jeho zdravotné obmedzenie. Veľmi si vážime jej profesionalitu a prístup k prijímateľom nášho zariadenia. Koník po dojazdení dostal od každého z nás jabĺčkovú a mrkvovú odmenu.
Máme radi koníky a preto sme využili túto ponuku. Radi by sme sa zúčastňovali hipoterapie pod vedením Bc. Michaely Ľudmovej pravidelnejšie.
Ďakujeme. 
Mgr. Ing. Ján Červenka, špeciálny pedagóg, ZSS ROSA, Dúbravská cesta 1, Bratislava. 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.

Kontakt

Názov: HIPERKA

Občianske združenie
IČO: 37904469

BANKOVÝ ÚČET FIO BANKA:
SK98 8330 0000 0020 0276 6738
Označenie banky BIC: FIOZSA

KONTAKTNÁ OSOBA: Bc. Michaela Ľudmová

0940/ 633 779

hiperka@hiperka.sk

© 2024 eStránky.sk | Tvorba www stránok